Permanent makeup

Permanent makeup er en form for kosmetisk tatovering.. Teknikken som benyttes til permanent makeup refereres ofte til som "mikro pigmentering", "mikro pigment-implantasjon", ”countour makeup”, eller "dermografi". Permanent kosmetisk makeup teknikk består i å implantere bittesmå pigmenter ca 0,5 mm ned i huden - ned til dermis / lærhuden. Det sitter ikke like bra som tradisjonell tatovering, men man kan heller ikke garantere at det forsvinner helt. Alle har forskjellig hud som gir forskjellig resultat.
Mellom ca. 1 til 3 år bør fargen friskes opp litt.

Man kan velge mellom skyggelegging og hårstrå teknikk. Begge deler ser ut som hår og skaper en 3D effekt. Denne typen permanent makeup ser mye mer naturlig ut enn tidligere teknikker.

Bildene til høyre er tatt rett etter behandling, fargen reduseres mellom 40 & 60%. Det første bildet er med hårstrå og tynnere nål. De andre er skyggelegging, men her brukes også strå med tykkere nål.

Når kunden kommer til behandling prøver vi først et par farger på huden. Deretter blir vi enige om en farge som pigmenteres inn. Hvis kunden ikke har gammel permanent makeup brukes gjerne hårstrå teknikk. Ved gammel permanent makeup brukes skyggelegging for å sikre et godt resultat. De ulike teknikkene som brukes skiller seg egentlig bare fra hverandre på nåltykkelse. Ingen får helt fylte bryn.

Permanent makeup passer perfekt for dem som trener og svetter bort sminke, de som er langsynte eller på annen måte har problemer med å tegne opp bryn, de som har ujevnt med eller mangler hår i bryn eller de som sitter i tidsklemma.

Her er det tid å spare om morgenen!
 
Permanent makeup
 
Permanent makeup
 
Permanent makeup
 
Permanent makeup